zondag 19 augustus 2012

Za 18-8: het huis

Vandaag wordt de leukste dag van de vakantie volgens de kids. Vandaag gaan we naar het huis, minniessanctuary.com. We gaan eerst naar de ontbijtzaal.

Als we daar zitten begint het buiten alweer te bliksemen. Niet weer hè....

Dan gaat het ook regenen, harder regen en nog veel harder regenen. We verlaten de ontbijtzaal en gaan richting de kamer. Naar het strand kunnen we niet, maar wel shoppen. 

We gaan naar westfield mall in Clearwater. 3 Miles north. Lekker dichtbij. Maar we moeten ook de koffers weer in de auto zien te krijgen. Gelukkig kan ik onder de klep staan en blijf ik redelijk droog. 

We zijn om een uur of elf bij de mall. We kunnen nog gemakkelijk een plekje vinden. Timo heeft geen schone sokken meer dus die halen we eerst bij JC Penny's. Hier vind Daan ook een knuffel/kussen van de Florida gators. Hop, in the pocket voor Daan! We leven ons uit bij Hollister, een leuk kleding zaakje à la Abercrombie en eten wat wat in de foodcourt. Het is gewoon alweer 4 uur! Wat gaat de tijd toch snel als je je vermaakt!!!
 

Nu op naar het huis. Eerst de code opgehaald bij IPG, de housekeeping service. En toen naar the Sanctuary de wijk waar ons huis staat. Wauw, wat een huis. Schitterend! 

 
Iedereen vind snel z'n eigen kamer.
 

 
 



Er wordt meteen ge-air hockeyed.  Dan rijden we naar de publix. Eten voor de avond gekocht. In het huis kiezen de kids een film uit, sjakie in de chocolade fabriek. Ze hebben veel keuze. De Wii wordt nog niet aangeraakt!! Dan is het hoogste tijd om te slapen. Ik draai nog even 3 wasjes. En voor mij gaat dan ook het licht uit... Morgen is het zondag en voeren we een zondagse rustdag in ;-)!

1 opmerking: