woensdag 29 augustus 2012

Ma 27-8:Isaac en Hyatt Fort Lauderdale Beach

Het regent, het regent... En het waait ook nog eens heel hard. Toen we vanmorgen wakker werden in het Holiday Inn keken we uit op een muur. Maar dat maakte niets uit want er was geen hand voor ogen te zien. Snel alle spullen in de auto gezet en op pad voor een ontbijt. Wij zaten aan de ene kant van de interstate en als we eronder door reden kwamen we bij een wallmart uit. Leuk om daar weer eens naar binnen te gaan. Wij uit de auto, sprinten door de regenbui en hop naar binnen voor een ontbijtje. We scoorden broodjes met chocolade. Deze bleken later met caramel gevuld te zijn. Jek, dat is net plaksel aan je handen. Maar dat wisten we toen nog niet...we hoorden echt enorm noodweer op het dak van de wallmart. Bij deze winkel slaagden we nog voor een nerf waterpistool voor Daan. Dezelfde die Esmee had gekregen voor haar verjaardag à 25 euro. Nu voor Daan voor 10 dollar!! Hij blij, ik blij! Meteen maar navultankjes gekocht voor 3 dollar voor alle drie, Timo had er als eerste een.

Bij de uitgang nog even gewacht tot de regen iets minder werd. In de wallmart zat nog een Mc Donalds waar ik een kop thee kocht. Ach ja je moet je tijd toch nuttig gebruiken ;-)

Op het terrein zat ook een Ross' dress for less! De eerste die ik deze vakantie in ging. Pas vind het er vreselijk. Geen twee dingen hetzelfde. Ik zeg gewoon bij je maat kijken, simpel toch!



Dan is het toch alweer voorbij het middag uur. We moeten ons nu toch echt door dit weer een weg zien te banen van een uurtje of 3 a 4.... Daar gaan we van Melbourne/ titusville naar Fort Lauderdale. Onderweg stoppen we als het zicht echt te slecht wordt.

 

 

De ruitenwissers kunnen het niet aan. We lunchen bij Denny's onderweg. Dan proberen we het weer. Onderweg zie je de bermen vol staan met water. Dat hoort volgens ons niet zo. Overal liggen flarden palmbomen.
 

Dan komen we bij het hotel aan. We hebben van oma geld gekregen en dat gebruiken we om onze laatste nachten mee mee te financieren.
 

We kiezen voor een vier sterren hotel, Hyatt FL Beach. Het ziet er troosteloos uit. Het regent buiten en overal liggen stukken palmboom en andere bladeren... We zijn moe met een grote M.
 

De kids willen nog zwemmen. Pfff. Ze sprongen in het water maar dat zat ook vol met bladeren, ja duhuh! Ze vonden het vies. Lekker dan hebben wij een duur en luxe hotel hebben we dit weer. We moeten ook nog avondeten. Niemand heeft meer puf. We snacken nog wat broodjes en chipjes en zijn  dan voldaan. Ik heb barstende hoofdpijn, dus bij mij gaat het licht om 20.00 uur uit. De kids kijken dan nog tv

Zzzzzzzzzzzzzzzz.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten