vrijdag 24 augustus 2012

Do 23-8: Aquatica en shoppen

Voor vandaag staat in de ochtend Aquatica op het programma.
 
 

We willen dit maar een ochtendje doen. 's middags kunnen we dan shoppen. We hebben zo'n vol programma dagelijks dat shoppen echt ingepland moet worden...

Na het ontbijt rijden we naar het zwemparadijs. Het is 10 uur. Nog lekker bijtijds. We kunnen ook dichtbij de entree parkeren.
 
Eenmaal binnen leggen we de handdoeken op ligbedden en stoelen. We smeren ons in.
 
De 4 flessen die ik mee had zijn al bijna leeg! Gaat goed deze vakantie! Dan lopen we een rondje. We komen allerlei leuke fleurige glijbanen tegen. De zonnebrand is nu wel ingetrokken en we gaan de eerste glijbaan op. Even in de rij wachten op een band. Joehoe, daar gaan we! Geweldig.
 
Op naar de volgende en de volgende.... Om twee uur verlaten we het waterpark.
 

We rijden naar de 192. Ik wil tickets kopen voor Kennedy space center. Dit doen we bij Billy Boys. En weer zijn we 187 dollar lichter! Na morgen worden de prijzen verhoogd is ons verteld.... Bij KFC wilde Esmee al de hele tijd kippetjes eten dus daar eten we een verlate lunch.

Dan rijden we naar de premium outlet vineland. Pascal slaagt ook voor converse schoenen. Ik smeer hem bij Nike nog twee shirtjes aan. Timo slaagt voor een mega groot basketbal hemd. Wel zijn maat, maar het is een ruim model. Hij is blij! Ik koop nog een hemdje om in de sporten. Inmiddels is het al weer 7 uur.
 

Op richting het huis. We hebben eigenlijk geen honger. We rijden via de publix "op de hoek" en kopen wat brood, fruit en yoghurt. Bij het zwembad eten we dit op. Het is heerlijk warm nog. We zitten onder de fan. Die zorgt voor een lekker briesje. De kids zijn net weer uit het zwembad gehaald. Ze gaan nu naar bed. Wij zitten nog lekker buiten. Morgen weer een drukke dag in het verschiet. Dan staat Universal op het programma. Ik ga even kijken of ze al in bed liggen, het is al weer over negenen!

Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten