vrijdag 10 augustus 2012

do 9-8: Goodmorning America

Een kort nachtje... Om twee uur vannacht werd ik al wakker. Dit kon echt niet. Daarna weer in slaap gesukkeld, waarna ik zachtjes hoorde zeggen "Mama, ik heb het geprobeerd, maar ik kan echt niet meer slapen". Esmée stond aan mn bed. Het was toch al half 6. Na een half uurtje bij ons liggen hield ze het niet meer vol en wilde ze Zaai  op you tube kijken op de Ipad.


Om half 8 gingen we al richting het ontbijt. We zaten aan het raam met uitzicht op zee. De zon was al behoorlijk opgekomen. Wat een sauna was de ruimte aan het worden, pff. Omdat het zwembad vanaf 8 uur gebruikt mocht worden doken de kids na het ontbijt meteen het zwembad in. Ze waren voor het eten al naar de zee geweest!
Terwijl zij in het zwembad lagen, liepen wij naar de overkant van de straat naar de Publix. Hier kochten wij een koelbox en wat drinken.
Kids weer uit het zwembad geplukt en vervolgens richting Miami South Beach gereden.
 
 


De duck boat tour wilden we wel doen! We parkeerden de auto in de Public parking op de 13e str/collins en mochten voor 1 dollar per uur staan. Dat is goedkoper dan thuis!
Eerst zijn we naar het strand gelopen. Wat een heerlijke temperatuur heeft het water. Het is al weer zo vreselijk heet vandaag. Nog een stukje ocean drive gewandeld en toen richting de duck boat. Ik had een couponnetje voor 2 dollar korting pp. 20 Minuten later zaten we in de bus annex boot. Het was een hele leuke tour. De gids was super enthousiast, kwek kwek kwek!

 
 
 
 
Na de tour hebben we bij Jerry's deli wat genuttigd en zijn we weer rustig richting de auto gelopen. Dik 5 uur hebben we ons hier vermaakt. Om dat we nog niet genoeg gereden hadden ;-) zijn we van South Beach (13de str) helemaal naar de 163 straat gereden. Hier zit een super walmart. Ze hadden niet de tomtom die we wilden. Dan maar naar de naast gelegen Panda Expres voor een chinese maal. En daarna dus weer zonder navigatie terug naar het hotel gereden. En ook dat lukte weer met gemak.
Uiteraard moest er weer gezwommen worden. Inmiddels was het al tegen 8 uur 's avonds. Maar ja, wat moet dat moet. Omdat Pascal en ik ook nog de zee bij het hotel wilden zien zijn we eerst de zee ingegaan en toen nog in het zwembad geplonst!

Wat een heerlijk dagje weer. Iedereen ligt inmiddels te slapen. Het is kwart voor 11 dus het is ook de hoogste tijd voor mij...

Weltrusten en tot de volgende keer.

 

 





 
Oh ja, morgen slapen we in Florida City. Net via priceline geboekt!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten