donderdag 23 augustus 2012

Wo 22-8: Seaworld

We werden vanmorgen met z'n vijven wakker in het grote bed.... Niet dat het past, maar het was toch even gezellig knus. Tijdens het ontbijt facetimede we met Joke. Gezellig, was alweer een paar dagen geleden.
 

 

Na het ontbijt in de auto gestapt op weg naar Seaworld. We waren er rond kwart voor 10.
 

Vingerafdruk klopte nog dus we mochten naar binnen!
 

We namen even de tijd om de showtijden te bekijken en planden onze dag. De eerste show begon om 10 uur.

 

 

En zo gingen we de dag door. We stapten ondertussen in de Manta. Deden de Kraken aan. In beide mocht Esmee niet. Ze mocht wel in Journey to Atlantis. Een bootje à la een boomstam. En nat waren we weer! Vandaag was het 'kouder' dan de voorgaande dagen. Nu was het uit te houden!

 

We hebben laat geluncht. Na de lunch gingen we naar de dolfijnen.
Hier mochten de kids a 7 dollar per kind de dolfijnen visjes eten geven. Erg leuk. Konden ze ze ook aaien!




 

Aan het eind van de dag deden de jongens nog twee keer de Manta. Deze is echt heel gaaf! Het regende, niet hard maar gewoon Hollands. Het was inmiddels tegen half 7. We verlieten het park en gingen naar de foodcourt van premium outlet international drive. Hier at ik met Esmee een burger van Five Guys. Timo at een broodje van de subway en Pascal en Daan aten iets van de Chinees. We liepen het winkelcentrum door. Daan slaagde voor een vest van Ed Hardy. Een heel druk geprint vest, echt een Daan vest! Hij slaagde ook nog voor een rugzak die hij van de week ook had gezien. Dan gaan we terug naar het huis. Iedereen wil nog even zwemmen. En ach anders hebben we voor niets een huis met een zwembad ;-) dus hup weer even dippen om half 10!!!!!
Nu is het half 11. De kids liggen op bed na een lange dag. Morgenochtend willen we naar Aquatica, shoppen en kaartjes voor Kennedy Spacecenter kopen. Deze worden na 24-8 met 5 dollar in prijs verhoogd. We willen er de 26e heen. Is toch weer 5x 5 dollar!! Dus morgen maar even naar een ticketshop op de 192.

Tot morgen maar weer, trust

Geen opmerkingen:

Een reactie posten