zaterdag 18 augustus 2012

Vr 17-8: Busch Gardens deel 2 + Clearwater

Omdat het gisteren door het stilleggen van de attracties niet alles konden doen, gaan we het vanmorgen nogmaals proberen! Omdat we eigenlijk Clearwater op het programma hadden bedacht, staan we vroeg op zodat we al om 9 uur het shuttle busje kunnen nemen naar BG. Ontbijt smeer ik in de kamer want we zitten niet ruim in onze relax tijd...
 Even wachten in de lobby op het busje.

Om half 10 gaat het park open. We hebben gisteren om quick queue (snelle rij)kaartjes gevraagd omdat we weinig konden doen. Deze moesten we vanmorgen eerst omruilen voor de datum van vandaag. Eerst het volkslied geluisterd, het applaus en toen ging de poort echt open. Doorlopen naar de Cheetah hunt.
Dat deden we niet alleen!!! We waren vrij snel aan de beurt. Doorgelopen naar de Montu. Daar was bijna niemand. De queque kaartjes hoefden we niet in te leveren, maar we mochten wel die ingang nemen. Hup weer een attractie gedaan! Ging lekker zo.
Op naar de Rhino Rally. Daar werden we om 11 uur uitgezet. In verband met het onweer. Pff daar gingen we weer... 11 uur!! Gelukkig hadden we al 3 attracties gedaan.

 
Het begon te hozen! Het onweer hield niet op. Om half 1 hebben we het park verlaten! Afscheid van het hotel genomen en op richting Clearwater.


 
We slapen in het Clarion. Gisteravond via Priceline geboekt. Mooi hotel, prachtig zwembad, dus daar liggen de kids binnen no time in!
 

Dan onze Groupon coupons inleveren voor een dolfijntochtje op zee. Erg leuk was dit. Dit kids kregen een diploma omdat ze de dolfijnen zo goed hadden gevonden en ook nog een plak tattoo!
 

 


De pier in Clearwater was ook geweldig. Er waren allerlei marktstalletjes en optredens van acrobaten en zangers. We moesten nog eten.
 
Dit deden we bij Crabby Billy (ofzo). Leuke gezellig tent. Heerlijk gegeten!
Op de kamer hebben we weer alle appartuur aangesloten en dat ligt nu op te laden! Zo gaat het elke avond.

Weltrusten maar weer en tot de volgende x!
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten