zaterdag 18 augustus 2012

Do 16-8: Busch Gardens

We hebben met de receptie afgesproken dat we om 10 uur met het shuttle busje van het hotel naar BG gebracht willen worden. We ontbijten bij het hotel. Dit is niet bij de prijs inbegrepen, dat wisten we niet. We worden netjes geserveerd. Leuk, maar dat duurt toch altijd net iets langer dan als je het zelf mag pakken...
 
Maar we redden 10 uur. Binnen no time staan we bij de ingang van BG. Wat fantastisch geregeld dit. Het busje is gratis en je staat echt voor de ingang!
We poseren bij de entree voor een in de vorm van een leeuw gesnoeide buxus. Wat een knap staaltje werk van de tuinman, chapeau!
 
We meten Esmée op en zien dat ze drie attracties niet in mag...
We beginnen met de houten achtbaan, Gwazi. Hier mag Esmée wel in. Ze vindt het geweldig. Dan lopen we langs de kangaroos. Die kun je voeren.
 

In Sesame street gaan ze met z'n drietjes in een kinder achtbaan. Wel 2 x er is hier niet echt een wachtrij voor!
Om drie uur zijn we bij de Rapids. Van die ronde bootjes net als in de efteling. Als we eindelijk aan de beurt zijn en ingestapt zijn worden we verzocht weer uit te stappen ivm de bliksem verderop. Na een kwartier mogen we toch weer instappen. We zitten weer. Iedereen vast, nogmaals de instuctie aangehoord en hopla... Weer het verzoek om de boot te verlaten. Om half 7!!! ja ja, 3 en half uur later kunnen we eindelijk in het bootje. Inmiddels was ik zo boos geworden dat ik zelfs wilde dat de General manager maar eens uitleg kwam geven, want er was nergens meer bliksem te zien. Maar die kwam niet...
Het park sloot om 7 uur! Dus richting de uitgang gelopen en bij de Guest Services gevraagd of we voor morgen queque kaartjes (fast pass tickets) konden krijgen. We kregen er voor 2 attracties 1. Dus dan morgen maar terug en tegen het middaguur maar richting Clearwater.

Het shuttlebusje kwam ons weer halen. De kids waren moe, maar wilden ook nog wat zwemmen. We moesten ook nog eten. Wat een toestand. De kids gingen het zwembad in en Pascal en ik reden naar de Publix. Hier hebben we lekker stoofvlees en salade gekocht. En brood. Kunnen we morgenochtend zelf een broodje smeren. Dan kunnen we lekker snel weg!
 
Hier zitten we al zo'n twee uur vooraan in de rij te wachten.
 

We waren helemaal doorweekt toen we uit de attractie kwamen. Lekker hoor na 3,5 uur wachten in de hitte, heerlijk!
 
Hapjes eten op de kamer
Moe en voldaan lagen ze te pitten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten