zaterdag 25 augustus 2012

Vr 24-8: Universal Studio's

We worden rustig aan wakker. Ook al staat Universal op het programma voor vandaag. We ontbijten op ons gemak. Dan gaan we op pad. We luisteren al dagen in de auto de luister cd van Harry Potter de steen der wijzen. Het is bijna afgelopen. Spannend! De kids zitten zo in de auto als we zeggen dat de ontknoping nabij is! We luisteren de cd af.

 

 

We zijn bij Universal aangekomen. Het is bijna half elf. Auto parkeren en de loopband aflopen naar de ingang. Daan hinkt een beetje. Gisteren heeft hij z'n achillespees bezeerd in Aquatica. Hmmm, zo de hele dag lopen wordt nix. De eerste winkel die we tegen komen op universal citywalk is Billabong. Hier kopen we 'Flip flops' voor Daan. Een rib uit het lijf voor een paar teenslippers -34 dollar-, maar ja pijn lijden is ook niet wat we willen...
 

 

Dan gaan we om elf uur het park in. Bij de ingang staat een bord hoe groot je moet zijn om een attractie in te kunnen. Esmée gaat even 'passen'.
Bij Despicable Me staat een wachtrij van 60 minuten aangegeven. We lopen door. De andere attracties gaan sneller.
Toch vinden we dit een vervelend park. Je staat in de rij, denkt dat je bijna bij de attractie bent en dan kom je weer in een ruimte waar je moet wachten. Het is zelfs gebeurd dat we daarna weer in een andere ruimte werden opgevangen. Pff vermoeiend al dat gesta en gehang. Het kan er ook mee te maken hebben dat we pretparken moe zijn. Onze benen zijn zo moe. Esmee zei zelfs dat haar benen niet meer willen bewegen.
 

 
 
Hier zijn we 2 jaar geleden echt geweest (in San Francisco)
 
 
Nog lekker wat te eten. Daar knapt een mens van op!
 



 

Wat doe je al in de rij de verveling toeslaat? Gekke gezichten trekken!
Om 8 uur hebben we het echt wel gezien...

 
Morgenochtend willen we voor de laatste ochtend de winkels in Orlando onveilig maken voor we naar Miami afzakken. De kids kunnen dan 's middags nog lekker zwemmen en ik kan dan kijken of de spullen nog in de koffers passen.

Tjee ik wil er nog niet aan denken dat dit de laatste nachten in dit geweldige huis zijn...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten