woensdag 22 augustus 2012

Di 21-8: Kelly Park

Het is al weer warm als we wakker worden. Vandaag gaan we naar Kelly Park om te tubben, op een auto band drijven.
 

Na het ontbijt rijden we langs de Publix om picknick eten in te slaan en dan rijden we een uur richting het bos/ natuurpark. Voor de ingang huren we 5 banden en rekenen 15 dollar af.

Hup de straat uit en bij de ingang van het statepark 5 dollar betalen en dan kunnen we weer plonzen. Het is heel rustig. We kiezen een plekje uit.
 

Filmen en fotograferen wat. Pas legt de kostbare spullen maar even terug in de auto en dan lopen we met de banden naar het begin van de lazy river. Wat is dit geweldig. We dobberen door een soort regenwoud terug naar de plek waar onze handdoeken liggen. Hier dobberen we wat. Het water is kraak helder. Overal zijn vissen. We komen schildpadden tegen en overal ritselen en lopen eekhoorntjes. We komen op het pad zelfs een slang tegen. We halen het eten op uit de auto en eten en drinken wat.

 

Dan doen we nog een keer een dobber rondje. We willen er uit.
Dan gaat er een enorme sirene af! Er komt een golf karretje het terrein op rijden en een man roept dat iedereen het water moet verlaten.
Wij waren er al uit. Pakken de spullen op en lopen naar de auto. Het begin te druppen, regenen, gieten en tot hozen aan toe! We zitten net op tijd in de auto. Banden weer op het dak en deze weer terugbrengen naar de verhuurlocatie. Het stortregent. Ik zeg tegen Pas dat ik de banden wel regel en dat hij zijn rijbewijs maar binnen op moet halen. Ik ben helemaal doorweekt!! Pas is ook goed nat van dat korte stukje.
We zien geen hand voor ogen. We stoppen maar even op een parkeerplaats want zo kan ik geen borden lezen.

Dan rijden we weer terug naar het huis. Ik trek droge kleren aan, de kids springen in het zwembad. Pas en ik rijden maar weer eens naar de winkel. We kopen pizza en lasagne. Bij de Hulk film eten we alles op. Het regent weer buiten en de onweer doet ook weer z'n werk. Wat een lange film. Nu is ie afgelopen en ligt iedereen weer op bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten