woensdag 15 augustus 2012

Ma 13-8: De Everglades

 

 
Vanmorgen aten we op de kamer. Pascal en ik waren naar de overkant van de straat gereden om bij de Publix even wat lekkers te halen voor het ontbijt. De kids keken een film op de Ipad.
Na het ontbijt reden we richting het Everglades statepark. Dit kwam ons nog bekend voor van 16 jaar geleden!

 
Na 10 dollar te hebben betaald mochten we het park in. We zagen een hoop gras en water, maar geen alligators..

Daarna zijn we naar de Tamiami trail gereden en zijn we met een airboat mee gevaren. We zagen welgeteld een aligator... Volgens de man was het broedseizoen en hielden de vrouwtjes zich schuil. En dat verhaal kostte 83 dollar, hahaha. Wat een commercieel gedoe!

 

De kids mochten nog even een aligator vast houden. Dit kostte 3 dollar per kind, katsjing!


Het was inmiddels al weer laat geworden. We hadden nog geen overnachting geregeld. Het regende en bliksemde behoorlijk. Eerst naar de plaatselijke Mc Donalds voor wifi (en wat maagvulling) en een hotelletje geboekt. 7 miles later stonden we in het Inn Place hotel in Naples. Nu was het weer droog , dus kon er nog gezwommen worden. Timo maakte een vriendje, dat is het voordeel als je engels kent ;-). Wij gingen met z'n viertjes weer naar boven en Timo mocht in het donker nog even zwemmen!

Vanwege de slechte tot geen internet verbinding in de hotel kamer aldaar heb ik een dag later pas dit blog kunnen verwerken..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten