vrijdag 31 augustus 2012

Wo 29-8: vandaag of was het gisteren?!

Vanmorgen werden we voor het laatst wakker in Florida. Snif, het is zo heerlijk hier. We hebben afgesproken dat we voor het gemak en de snelheid wat op de kamer nuttigen. Ik heb gisteravond alle koffers ingepakt. Alles is bijna klaar dus dat betekent dat we nog wel even het zwembad in kunnen  om te plonzen. We hoeven pas om 12 uur de kamer af.

 
Joke facetimed nog even met Ali en Niek erbij dus dat is nog even leuk. De kids rennen vast naar het bad en wij maken het gesprek af. Dan plonzen wij ook nog even. Heerlijk. Om 11 uur verlaten wij het bad gaan we de zwembroeken verruilen voor droge kleren. Nu kunnen echt alle koffers dicht en alles in de auto.
Wat een heerlijke grote achterbak heeft deze Chevrolet Traverse. Niets wordt gestapeld. De koffers passen naast elkaar op de grond! Alleen de rugzakken zetten we er op.

We begonnen met 14331 miles. We hebben ongeveer 1700 miles = 2735 km gereden.
 
Dan checken we uit bij het Hyatt en op naar Miami airport. Binnen 3 kwartier zijn we er. Rijden terug naar National, alles is geregeld. Ze zeggen niets over de enorme beschadiging die een auto ons heeft toegebracht in een parkeergarage in Miami Beach. (Achteraf krijgen we nog een cc nota van de tolbetalingen... Er zit een stickertje op je ruit en dat werd nu gescand. Op de tolwegen reden we gewoon door en werd onze kentekenplaat gefotografeerd ofzo.)
 
Dan de koffers inchecken, nog even een laatste burger eten in Amerika, de 1e keer Burger King en dan door de douane.

Het verloopt allemaal soepeltjes en het gaat zowaar allemaal op tijd. De vlucht heeft wat turbulentie, maar we hebben wind mee. De verwachting is dat we een uur eerder aankomen.  

Timo wordt onderweg niet lekker. Lang leve een korte wachtrij bij het toilet en een kotszak ;-). Ging daarna weer goed. We stonden zo weer op Duitse bodem. 

Wat een verschil met de states ingaan. Dat duurde bijna twee uur. De koffers zijn er ook heel snel en zo ruiken we voor het eerste weer Europese frisse lucht. We gaan eerst nog langs de gevonden voorwerpen afdeling. Daan was zijn pet vergeten/ verloren op de heenweg. Helaas is ie niet naar gevonden voorwerpen gebracht...

Dan naar de auto. Hij staat er nog en hij doet het ook nog. De koffers passen er ook allemaal in met de rugzakken. Voor we het weten zitten we op de autobahn. Even de verkeerde kant op gereden en voor het gemak toch maar de navigatie ingesteld. Hup, op naar huis! 

Iets voor half elf openen we de voordeur. Heerlijk! Weer thuis. Koffers uit de auto en meteen naar boven gebracht. Ik ben boven gebleven. Tien minuten na thuiskomst lag ik op bed. Voor een uurtje.... Dat was het idee. Om twee uur ben ik m'n bed uitgegaan. Ik had nog veel langer willen blijven liggen, maar ja ik moet weer een ritme krijgen. In het vliegtuig had ik nauwelijks geslapen. De dag gaat gewoon verder met vandaag of was het gister??? 
 
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten