donderdag 9 augustus 2012

wo 8-8: Rise and Shine

Vanmorgen ging om half 4 de wekker af.  Rise and shine. Vandaag is de grote dag aangebroken dat we naar Florida afreizen. Alles staat klaar! Aankleden, broodjes pakken voor onderweg in de auto, koffers in de auto laden en rijden maar! Om half 5 reden we de straat uit.


 
Op naar Dusseldorf. Er was een mooi plekje vrij voor ons op P23 en binnen 5 minuten stonden we in de Airport. Wat een relaxed vliegveld is dit toch.

De Airberlin vlucht verliep prima. Helaas hadden we geen eigen tvtje... maar de drie films waren ook op deze manier prima te volgen.

Het duurde anderhalf uur voordat we door de douane waren. Pff we hadden duidelijk de verkeerde line gekozen. Onze koffers waren al van de band gehaald. Nog een keer onze documenten laten zien en toen mochten we echt Amerika binnenstappen.
 
Met de metromover zijn we naar National gebracht. Hier werden we direct geholpen en mochten in de garage een auto uitkiezen. We hebben gekozen voor een Chevrolet Traverse. Een donker blauwe metallic. Pascal reed ons zo naar South Miami Beach. We zijn via Ocean Drive naar het Best Western Oceanfront gereden.
 




We hebben een kamer met een bank, twee fautteilles, tv, een keukentje, een kleine badkamer en een slaapkamer met twee bedden en nog een tv. We kunnen zo het strand oplopen. De kids willen meteen het zwembad in. Dus hop daar gingen ze. Wij hebben een probleem met een van de koffers. De opgegeven code werkt niet! En nu zijn er een miljoen opties...
De receptie heeft ons geholpen en het slot doorgeknipt. Wij zijn daarna ook nog even in het zwembad geplonst! Heerlijk! Wat is het warm zeg!!

Tegen 7 uur zijn we even een blokje omgelopen. Esmée kon niet meer. Daarna lekker terug naar de kamer en iedereen viel gauw in slaap.

Foto's plaatsen lukt nog niet. Dat moet ik nog uitzoeken...

 

 

 

 

 

 

 

 
Tot later!

1 opmerking: